Voordelen kozijnen configurator

Voordelen van een kozijn configurator

Kozijnen configurator

Bekijk de kozijnen configurator

Klik hier als je de kozijn configurator wilt bekijken.

Waarom een kozijn configurator?

Wat voegt een kozijnen configuratie tool toe aan jouw business?

Kozijn configurator

Wij horen doorgaans dat een kozijn tekenen erg tijdsintensief is. Helemaal als er ook nog is een prijsberekening gedaan moet worden. Ook verliezen veel bedrijven klanten omdat het ongeveer twee weken duurt voordat ze met een offerte prijs kunnen komen.

Tevens zul je de kosten die je maakt met de aanschaf van de kozijn calculator of configurator snel terug verdienen door de tijd die je bespaard t.o.v. traditionele kozijn ontwerp methoden.

Daarom is een kozijn configuratie tool een perfecte oplossing:

Mogelijkheden

De mogelijkheden van de kozijnen configurator zijn eindeloos.

De kozijn configurator biedt verschillende mogelijkheden. Zo kun je met ons kozijn tekenprogramma alleen de tekening maken van de kozijnen die je bij de fabriek moet bestellen. Maar ook de prijzen kunnen eraan gekoppeld worden en automatisch berekend worden.

Verder kunnen de opties naar wens ingesteld worden en combinaties kunnen worden bijgemaakt. Tot slot is er nog de mogelijkheid om een pdf met tekening direct te downloaden, een offerte aanvraag via mail te versturen of je klanten kunnen in jouw kozijnshop meteen online kozijnen bestellen en betalen via ons webshop systeem.

Opties in het kort:

Kozijn calculator
Kozijn configurator software

Hoe werkt het?

Bekijk hieronder beknopt hoe de kozijnen configurator werkt.

De online configurator is erg makkelijk te gebruiken. Hieronder vertellen wij beknopt hoe deze werkt.

Stap 1 – Kies de categorie waarvan je een product wilt configureren.

Stap 2 – Daarna kies je de combinatie die je wenst te configureren.

Stap 3 – Waarna je de maten in kunt vullen die jouw gewenste kozijn heeft.

Stap 4 – Selecteer eenvoudig een vast of draaikiep raam.

Stap 5 – Nu kun je de overige opties, zoals materiaal, profiel en kleuren kiezen.

Stap 6 – Daarna voeg je het kozijn toe en kun je een nieuw kozijn genereren of direct de aanvraag afronden.

Stap 7 – Tot slot keuze uit: Download pdf, mail de configuraties of laat een klant in jouw kozijnshop direct kozijnen bestellen en betalen.

Bekijk de voorbeeld video

Voordelen

Voordelen van de kozijn configurator.

Bespaar tijd

Je bespaart veel tijd in het klantcontact en het maken van de offertes. Hierdoor kun je meer klanten aannemen of meer tijd voor jezelf creëren.

Competitief voordeel

Doordat je klanten direct een prijs kunt geven heb je vaak een voordeel op je concurrenten die dit niet kunnen. Ook komt het professioneler over op je klanten.

Meer plezier in je werk

Doordat je minder op kantoor bezig hoeft te zijn met administratieve handelingen kan je weer lekker genieten van je bedrijf. Weer met plezier aan het werk.

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Basis berekening van combinaties

In de basis wordt de prijs van de combinatie berekend door middel van de prijs op te vragen uit een tabel. Deze tabel bevat prijzen bij elke breedte x hoogte. Lees hier meer over de basis berekening van een combinatie.

Berekening van de opties

De opties kunnen berekend worden op verschillende manieren en per optie kan de manier ook verschillen. Volledig naar wens. Lees meer over de verschillende manieren van berekenen.

Wij hanteren een betaling per maand voor gebruik van de configurator. Hierbij krijg je service en updates (alleen de updates die je wilt). Bij jaarlijks vooraf betalen ontvang je 20% korting.

Daarnaast is er ook een tarief dat eenmalig betaald wordt voor implementatie. Voor meer informatie, bekijk onze tarieven pagina.

Iedereen binnen het bedrijf kan de configurator onbeperkt gebruiken, je kunt onbeperkt PDF’s downloaden. Daarnaast kunnen de klanten je configurator ook gebruiken voor offerte aanvragen of zelfs direct betalen middels ons webshop systeem.

Voor klanten geldt er een limiet op het aantal offerte aanvragen per maand of aantal verkopen per maand. Deze zijn extra bij te kopen of zelfs op aanvraag onbeperkt te maken.

Ook kan de configurator op alle toestellen gebruikt worden, zowel desktop, als mobiel en tablet.

Doorgaans zullen wij een domein aanmaken, zoals https://jouwbedrijfsnaam.kozijncalculator.nl. Op jouw website kun je middels knoppen en links linken naar deze omgeving.

Er zijn mogelijkheden om de configurator direct op je eigen website te implementeren, waarbij WordPress de voorkeur heeft. Er zitten hier wel wat extra vereisten aan. Zoals onbeperkt offertes afnemen en jaarlijks vooraf betalen. Er is een mogelijkheid dat wij je huidige website omzetten naar WordPress of zelfs een website voor je maken tegen extra kosten natuurlijk.

Vragen?

Heb je misschien nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31611601916 of stuur ons een mailtje.

..
...
...
..
...
...
..
...
...

Onze klanten

Hoe anderen het ervaren hebben

Wil je meer leren over onze configurators?

Bekijk ze via de knoppen hieronder

Kozijn configurator software