Voordelen dakkapellen configurator

Voordelen van een dakkapel configurator

Dakkapel configurator

Dakkapel configurator

Bekijk hieronder de dakkapel configurator

Klik hier als je de dakkapel configuratie software wilt bekijken.

Waarom een dakkapel configurator?

Wat voegt een dakkapel configuratie tool toe aan jouw business?

dakkapel configurator

Wij horen doorgaans dat het een dakkapel tekenen erg tijdsintensief is. Helemaal als er ook nog is een prijsberekening gedaan moet worden. Ook verliezen veel bedrijven klanten omdat het ongeveer twee weken duurt voordat ze met een offerte prijs kunnen komen. Daarom is een dakkapel configuratie tool een perfecte oplossing:

Mogelijkheden

De mogelijkheden van de dakkapellen configurator zijn eindeloos.

De dakkapel configurator biedt verschillende mogelijkheden. Zoals alleen de dakkapel tekening maken van de dakkapellen. Maar ook de prijzen kunnen eraan gekoppeld worden en automatisch berekend worden.

Verder kunnen de opties naar wens ingesteld worden en combinaties kunnen worden bijgemaakt. Tot slot is er nog de mogelijkheid om een pdf met tekening direct te downloaden, een offerte aanvraag via mail te versturen of meteen een aankoop te doen via een webwinkel systeem Woocommerce.

dakkapellen configurator
dakkapellen configurator

Bekijk de voorbeeld video hieronder

Hoe het werkt

We leggen je kort uit hoe de dakkapel configuratie tool werkt.

De dakkapel configurator is erg makkelijk te gebruiken. hieronder leggen in een paar stappen uit hoe deze werkt. Of bekijk de video hiernaast om de configurator in actie te zien.

Keuze uit 1 t/m 7 vakken voor je dakkapel. 

Vervolgens kun je de buitenwerkse maten invullen die je gewenste dakkapel nodig heeft. En daarna de maten van de vakken. Deze vakken bij elkaar opgeteld kunnen nooit groter of kleiner zijn dan de ingevulde buitenwerkse maten.

Hierbij wordt rekening gehouden met de maat van de zijwangen en het boeideel. Deze is door ons naar wens in te vullen voor je bedrijf.

Door in het vak te klikken veranderd het vak van een vast vak in een draai, draaikiep of vast paneel vak. Zo kun je gemakkelijk per vak bepalen wat voor type dit dient te zijn.

Je kunt hierna de andere opties selecteren door het lijstje te volgen. Doordat de dakkapel in beeld blijft kun je tijdens het kiezen van de overige opties nog altijd de maten etc van de vakken aanpassen.

Je kunt na alle gewenste opties in te vullen het kozijn toevoegen aan de offerte of winkelmand. Hierna kun je een nieuw product genereren of de aanvraag afronden.

 

Er zijn verschillende manieren om de configuratie af te ronden.

  1. Een pdf downloaden met de geconfigureerde combinaties.
  2. Een klant de geconfigureerde dakkapel als offerte vraag naar je laten opsturen via de mail, hiervan kan de klant zelf ook een kopie toegemaild krijgen.
  3. De klant meteen laten betalen via een webshop systeem die wij aanbieden.

Bekijk de voorbeeld video hieronder

Voordelen

Voordelen van de dakkapel configurator.

Bespaar tijd

Je bespaart ontzettend veel tijd in het klantcontact en het maken van de offertes. Hierdoor kun je meer klanten aannemen of meer tijd voor jezelf creëren.

Competitief voordeel

Doordat je klanten direct een prijs kunt geven heb je vaak een voordeel op je concurrenten die dit niet kunnen. Ook komt het professioneler over op je klanten.

Meer plezier in je werk

Doordat je minder op kantoor bezig hoeft te zijn met administratieve handelingen kan je weer lekker genieten van je bedrijf. Weer met plezier aan het werk.

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Basis berekening van combinaties

In de basis wordt de prijs van de combinatie berekend door middel van de prijs op te vragen uit een tabel. Deze tabel bevat prijzen bij elke breedte x hoogte. Lees hier meer over de basis berekening van een combinatie.

Berekening van de opties

De opties kunnen berekend worden op verschillende manieren en per optie kan de manier ook verschillen. Volledig naar wens. Lees meer over de verschillende manieren van berekenen.

Wij hanteren een betaling per maand voor gebruik van de configurator. Hierbij krijg je service en updates (alleen de updates die je wilt). Bij jaarlijks vooraf betalen ontvang je 20% korting.

Daarnaast is er ook een tarief dat eenmalig betaald wordt voor implementatie. Voor meer informatie, bekijk onze tarieven pagina.

Iedereen binnen het bedrijf kan de configurator onbeperkt gebruiken, je kunt onbeperkt PDF’s downloaden. Daarnaast kunnen de klanten je configurator ook gebruiken voor offerte aanvragen of zelfs direct betalen middels ons webshop systeem.

Voor klanten geldt er een limiet op het aantal offerte aanvragen per maand of aantal verkopen per maand. Deze zijn extra bij te kopen of zelfs op aanvraag onbeperkt te maken.

Ook kan de configurator op alle toestellen gebruikt worden, zowel desktop, als mobiel en tablet.

Doorgaans zullen wij een domein aanmaken, zoals https://jouwbedrijfsnaam.kozijncalculator.nl. Op jouw website kun je middels knoppen en links linken naar deze omgeving.

Er zijn mogelijkheden om de configurator direct op je eigen website te implementeren, waarbij WordPress de voorkeur heeft. Er zitten hier wel wat extra vereisten aan. Zoals onbeperkt offertes afnemen en jaarlijks vooraf betalen. Er is een mogelijkheid dat wij je huidige website omzetten naar WordPress of zelfs een website voor je maken tegen extra kosten natuurlijk.

Vragen?

Heb je misschien nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31611601916 of stuur ons een mailtje.

..
...
...
..
...
...
..
...
...

Onze klanten

Hoe anderen het ervaren hebben

Wil je meer leren over onze configurators?

Bekijk ze via de knoppen hieronder

dakkapel configurator tool